Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 12. kolovoza 2021.

Obavijesti

12. kolovoza 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 58 uzoraka, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 3,4 % pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljen je 1 pozitivan slučaj kod osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavile su se 2 osobe. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 21. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 64 711 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec  nema hospitaliziranih pacijenata na SARS-CoV-2 virus, u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

I dalje se pozivaju svi oni koji se žele cijepiti da to mogu učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u prostorima Županijske bolnice Čakovec.

Međimurje info